Sunday, 30 November 2014

Hammam Bistro

Hi semua apa korang buat hari minggu..Cik Yaya lepak2 saja dan petang keluar makan di Hammam Bistro. Cik Yaya tak tahu pulak Hammam ni ade Cafe sebab yang tahu ada spa je. Hammam Spa ni best sgt. Korang patut cuba. Ok nanti kita cerita pasal spa harini kita cerita pasal makanan. Cik Yaya pegi Hammam di Publika sebab kt sini yang ada cafe yang di Bangsar Village hanya ada spa. 


Ok itu antara menu-menu yang ada di Hammam Bistro. Cik Yaya order Berber Slimming Tea, ini konon2 nak buang toxins dalam badan :(.


Menu pertama adalah Hammam Bistro Home Smoked Salmon with Avocado, Rocket Leaves & Roasted Cherry Tomatoes. Rotinya sangat sedap yer tuan-tuan dan puan-puan hehehehe. Ada balsamic caviar utk makan dengan roti.


Yang ini plak Cravette Au Beurrre: Sauteed Prawns in Herb and Garlic Butter.

Ok main course plak Cik Yaya makan niYang atas tu lamb meatball dan telur dan dibawah tu ayam. Fuh memang kenyang uolsss. Tapi walaupun dah kenyang Cik Yaya tetap ada pemanis mulut.


Creme Brulee dia memang tak rugi di order. Sedap betul. Secara keseluruhan sangat best makan kt sini sebab makanan yang sedap dan pelayan2 nya sangatlah friendly.
Ini gambar di dalam, tapi Cik Yaya duduk diluar. Ok kalau korang nak cuba pegilah makan di G4, Publika Shopping Mall. Kalau rasa nak spa pun boleh sebab sebelah saja spa nya :)

No comments:

Post a Comment